Kontaktirajte nas

Povijest

Auto servis ANTUŠINA obrt je koji djeluje sa sjedištem u Šibensko-kninskoj županiji, u mjestu Betina. S radom je krenuo 1995. godine. Primarna djelatnost je autoservis, održavanje i popravak motornih vozila, vulkanizacija i autopraonica.

Početak rada

1995

Auto servis ANTUŠINA sa sjedištem u mjestu Betina s radom je krenuo 1995. godine. Primarna djelatnost je autoservis te održavanje i popravak motornih vozila.

Vulkanizer

1998

Obavljamo sve usluge vezane uz auto i moto gume: prodaja, zamjena, popravljanje (vulkaniziranje), montaža/ demontaža, balansiranje, auto i moto guma, centriranje trapa pomoću najmodernijih Premium servisnom opremom / Hunter, hotel za gume, čuvanje i skladištenje ljetno-zimskih guma, prodaja i popravak svih vrsta felgi.

Praonica

2007

Visoki sjaj tretiranih površina. Zaštita za lak, staklene površine i krom. Spriječava hrđu, održava izgled i vrijednost vozila. Vodoodbojan za bolju vidljivost i sigurniju vožnju. Ako zahtjevate najbolje potražite Rain-X Surface Protectant. Rain-X Complete Surface Protectant pružiti će vašem vozilu povećan sjaj, bolju zaštitu svih vanjskih površina vozila i vodoodbojnost za sigurniju vožnju kod lošeg vremena.

Turbonet partner

2016

Autoservis Antušina je servisni centar Turbonet grupacije za Šibensko-kninsku županiju. Turbonet grupacija je mreža servisa specijalno educiranih za uklanjanje kvarova na turbokompresorima te za otkrivanje njihovih uzroka. Servisi i popravak vrše se sa specijaliziranim uređajima i alatima visoke kvalitete. Autoservis Antušina kao zastupnik Turboneta vam osigurava uslugu najviše kvalitete,sigurnost i podršku,jamstvo na rad i ugrađene dijelove, rješavanje problematike i uzroka kvara turbokompresora.